Maurie and Eve- perfektion.

älskar varenda liten detalj i den här kollektionen. finner inga ord. det är för bra helt enkelt.





ps. i'm gonna make one just like this ds.




en sax lite nitar, hur svårt kan de va?

AMAZING!

åååh JA ett hål på nylonisarna!

alla har väl varit med om när strumpisarna har failierat(haha finns det ens ett sånt ord..?) när man dansat som bäst ute på någon bra klubb i sin egen dimma..?
HUR BRA ÄR DET INTE DÅ att håliga och maskiga strumpor är en ashet trend! såå helt plötsligt kanske din dumdristighet gjort dig till en modeslav ;)
Själv bar jag sådana i helgen och D fick sitta och cutta, fixa och dra för att få den rätta touchen. såå kom igen får du en maska gör några hål till, dra som fan och gå ut och äg dansgolvet igen,

LOVe,





WOOOHOO!

strumpisar-tips.



älskar dom här mönstrade, finns att köpa på gina för 100 kronor så kööööööööp!

SWEETY

Elisabeth om pullingmyhair:
Varifrån kommer ditt nagellack? Vad heter det? Döläckert!

Malin om pink.:
Sv: I know, love it! :) Vilken fin färg. Vilket märke har du den i och vad heter färgen? Köpa!




this is the ooone.

pullingmyhair






  • jeans, meltin pot
  • linne odd molly
  • kofta eller va man nu ska säga, Zara
  • Skor prime
  • Skinnjacka Zara!
PUSSIS

så snyggt.

att jag får ont i magen.. funderar och funderar.. kanske man skulle ta och fixa till mina gamla levis som jag köpte i nian och som jag sytt om till stuprör som dessutom är MEGA trasiga och bara ligger och skräpar i garderoben ?

tja, det får nog bli så, ska bara fixa lite sööta nitar först.



eller förresten, det kanske blir ett par shorts istället!

kate moss for topshop 09 - STYLISH.





Det står att kollektionen ska finnas ute i butik eller på hemsidan den 2 april, ska bli kul att se vad sakerna kostar typ som favoriten längst upp till vänster!

vill ni se hela kollektionen kan ni spana in här


PUSSPUSSPUSS

if the shoe fits.




jag e rätt sugen på dessa...

vad tycker ni?

one day.










en tråkig vägg och för mycket fritid resulterade i :




lite inspo bredvid spegeln!

the dream- Fendi, WANG, BALMAIN.




  • Väst BALMAIN
  • Tröja WANG
  • Väska WANG
  • Skor FENDI

pink.


jag e lite sugen.. har exakt den färgen hemma. Eller kanske jag kör på Toulose, aa det blir det nog.

Couture







fruit&berries




god frukost blev det iaf, jag skippade mackan..

sushi till frukost?

jag e nog normal, det enda jag vill äta just nu är Californirolls med philadelphia.
MEN istället får de la bli en macka.. KUL.

ripped trashed.




BIG AS THE SKY.



LOVE.

yumyum



mums.

me like.






gårdagens outfit i ord

Svart slapp tisha, ganska lång. TRASHADE strumpbyxor,skinnjacka, 10 centimeters pjäser. halsband, tusen ringar på fingrarna typ. Stora ringar i öronen, silver of course. Sotade ögon, rosa läppar. LASHES.


typ sånna strumpisar, ikke riktigt lika håliga men inte såå långt ifrån haha!

fluffy,



aah mer avancerat än så här blev det ikke imorse när jag skulle till jobbet. Kom ju hem rätt sent igår , var hemma hos LO med massa underbaringar. Var dock rätt bakis imorse.. ! MEN nu är äääänligen min "arbetsvecka" över, lördag och söndag ni vet!
nuu sitter jag och kollar på Gossip Girl såå vi hörs sen babes!

PUSSS

snö?

jag e såå trött på snöö nu så det finns inte, våårsolen då? den som var här för någon dag sedan, var försvann den, KOMTILLBAKASNÄLLA! blääääääää.. HATAR snö.. eller inte just snön men slasket som blir efter.. skor förstörs och om man ska gå ut då kan man inte piffa till sig med ett par snygga pjäser.. iaf inte om man är rädd om dom och speciellt inte om dom är gjorde i mocka.. bläblä.
Vaknade med en hals som kändes tjockare än ja, vet inte vad.. ont gjorde den också. Druckit en ENORM kopp té nu så det känns liiiite bättre iaf! Om ett tag ska jag in och fika med Pelle, det blir nog sushi som vanligt. LOVE IT(åt dte igår med, och i förrgår..det börjar bli liite väl nu.) han åker till Oslo på sönda, FUCK YOU. kom ju precis hem ditt as och nu ska du åka igen.. inte okej. hoppas du följer med på lörda iaf såå jag får en dos av Pelleistheparty..!
Senare ikväll ska jag på bio tror jag, män som hatar kvinnor, ska se den med H! Blir nog en luugn kväll idag och så kör vi all in imon. GREAT.


PUSSPUSS

i guess teddy is ready?

haha

Teddy om kommer jag klara det här,:
"Du är grymt bäst N!
I vår och sommar ska vi & D. rocka tillsammans!! :)
Love teddy"



OM VI SKA! LOOOOVE, ps frukost på onsda? dea, jag nanar hos dig sååå du kan ju hälsa R att jag kommer på besök igen, då blir han nog glad...! hahaha




Vogue russia april09 Georgia May Jagger

some answers.

liza om outfit. - new tisha -:
åhh snygg snygg var e den från tro?

Maria om outfit. - new tisha -:
SNYGG! Vart köpte du den? :)


kommer från Weekdaaaay!

kommer jag klara det här,

det är frågan..?
men ja, det gör jag.. måste bara tro på mig själv.

Details today.



Mina GiorgioArmani.. guud vad jag älskar dooooooom!


Köpte detta och ett till i Egypten. det var en kvinna som satt längs med vägen som hade gjort dessa tyckte så synd om henne där hon satt i STEKANDE hetta totalt klädd i burka..

RED.




röda naglar är något jag har fått för mig att jag ska ha numera, men antagligen blire som vanligt att dte svarta återigen kommer tillbaks, det är bara en tidsfråga antar jag ;)

"L.A Candy" by LC.

woohooo Lauren Conrad släpper en booooook - L.A candy heter den och den kommer släppas i Usa den 16:e juni!

"I'm excited to announce that my book, L.A. Candy, will be released on June 16th and is available now for pre-order from bookstores.  The first of a three book series of young adult fiction for HarperCollins.
 
They will tell a behind-the-scenes story of a young girl who moves to L.A. and unexpectedly becomes the star of a reality television show.  The books will be loosely inspired by my own experience and are definitely influenced by my own life.  Some of the characters may symbolize people in my life, but it is in no way calling anyone out.

I've always loved books that I could lose myself in, ones that would transport me to another place, but had characters I could relate to. So, I'm so excited to have this opportunity to write books like that for other readers."


självbiografi maybe..?



Peaches Geldorf by Mark Hunter-the cobrasnake.







Den översta bilden har funnits på min data i evigheter så det var kul att äntligen få se resten av photoshooten!
fina bilder, inte sant ?!

dagen som gått.

jag och D gick upp klockan typ tjugoöversju(?!) för att sedan ta spårvagnen ner till condeco vid halv nio! där träffade vi massa goa flickor , speciellt camilla-teddy. Åt en hallelujah frukost "AMEN".. YUMYUM.
Gick sedan en sväng på stan, fick med mig en nya foundation,concealer och en tisha med mig hem ! Sprang förbi D igen och åt lite sushi för att sedan bege oss in mot stan igen för bio - en shopaholics bekännelser. Mycket trevlig film men VÄLDIGT TRÅKIGA KLÄDER! ärligt, hur kan det va samma stylist- Patricia Field- som stylade sex and the city..? Mysterium..
Hämtade Hänk också så nu sitter vi här och ätit våfflor, han äter fortfarande, får plats hur mkt som helst i min pojke haha!

BRA DAG helt enkelt!




PUSSAR PÅ ER!


outfit. - new tisha -




LOVE IT.

some answers.

jen om outfit.:

Fint hår du har!

Hade lika långt innan, tills jag klippte det, ångrar mig så. Har du löshår eller är det äkta?

Om det är löshår, var skaffade du det&vilken sort är det?

//jen


tack va söt du är!
nepp inget löshår it´s all real både färg och längd :)
PUSSS

outfit.



vill även påstå att jag e jäkligt fräck när jag kör bil..
haha


puspusss

new ring,




hm 49:-

good day

det känns som det blir en bra dag idag! Nu ska jag äta frukost babes sååå puss på er.


CIAO

är hemma hos Hänk efter en heldag med min love D. Vi åt sushi, homemade, vi e så duktiga och sen åkte vi ner till stan och jag fick min vanilla latte och med mig en tisha och en ring hem, nyfika? aa det borde ni va ;)
ni får se imon, då kommer även outfit från idag upp på bloggen hann inte imorse,

såååå i guess i'll see you tomorrow then,??

LOVE.



some answers.

Anonym om vaken?!:

heeej !!! på fredag vankas det utgång och ja behöver din hjälp!! , ja har sånna leggings du har från HM , med hål i , men VAD ska ja ha över? finns det nån snygg /cool längre tunika på ZARA nu som e het?? tack för svar!!!
S

tjoo! okeij älskar dom leeeeggingsen!!
hmm tunika på Zara.. nja vi har inte så många som går i den stilen just nu och som jag tror skulle va fina till... Men försök hitta en lite längre tisha, vanlig tunn plain svart, och kör tuuusen halsband och massa ringar till, SILVER of course! Vill du hotta till det ännu mer släng på ett par höga pjäser! :)
PUSS


some answers.

Malin om egypten i bilder.:

De skulle vart assnällt fall du skulle vilja svara på nåra frågor :) Funderar själv på att åka till Egypten, snart! Var nånstans i egypten bodde du? vilket hotell? Va kosta din resa ungefär?


Vi åkte till Sharm el Sheikh, solsäkrast där ! Vi bodde på Calimera Royal Diamond och det var helt underbart men enligt mormor så är Pyramisa ett bättre och större hotell ca 800 rum( hon var där gången innan). men som sagt jag var asnöjd med Calimera.. ! hmm.. inte jag som betalade utan mormor men det gick kanske på en 28 tusen typ med 5 stjärnigt hotell och all inklusive för tre pers.! Går säkert att hitta billigare om man vill!
hoppas det hjälper!
pussss

vaken?!

Jag vaknade halv nio idag.. vad har hänt med mig?! helt sick.. jag som alltid brukar sova till elva på måndagar eftersom jag e så trött efter jobb och festande som skett under helgen. aja skumt. men jag antar att för en gångs skull såå kanske man ska tillvara på hela dagen !
Idag blir en sväng in till stan och spenedera dom sista små kronorna på kontot, på onsda fylls det ju på igen. TACK OCH LOV.
Ska till Hänk my love efter det. Forhoppningsvis hinner jag också med en fika med min lilla raring Dea idag också!
Hon var förresten med mig i helgen som jag inte berättat om än.. I fredas var vi hos Phillie med hänk, idestål och åt tacos, very mysigt! Sedan lördagen blev det mer sprit mer dans och mer folk- THE förfest var igång

"Då drar vi igång med After Beachen den 21/3 Lördag, efter ännu en dag med 10 svettiga plusgrader (i solen) at phills, vi kommer sommarklädda och snygga till den gyllene förfesten! Alla som är på festen är såklart handplockade och kan därför betraktas som dem snyggaste och mest framgångsrika personerna i och runt om Göteborg. 12 miljoner som bränns på under 3 timmar, tjejerna blir som tokiga, 20 Moëts med hälsningar Puff Daddy. En sak är säker, vad som händer där stannar där! MVH// at Phills Gruppen"

phille, mer sånt här;)

här får ni även lite bilder från Numéro Korea ny nummer med Angela Lindvall.






FET.



bbk 375  kronor.

Trend.



nåå vad tycker ni om "band jacket" trenden?
tycker den e cool på rätt person men inget för mig tror jag.. MEN OM jag skulle välja någon så skulle det ju bli en Balmain-inspirerad.. tycker dom e coolare när färgerna är lite mer diskreta!

pusssis

egypten i bilder.









PUSSSS

BRUDAR BRUDAR BRUDAR



enda klockrena.

i wish.



guud... fatta va snyggt det här är ihop.. plussa på min nya skinnpaj på det och ni har min dröm typ..

one. Alexander Wang Brenda Zip bag, ni kan hitta den här
two. Forever21.com 17.80 dollar.. YUM.
three. wang bang igen..
four. armband från den här hemsidan 154 dollar
five. Frye 213 dollar och ni kan finna dom här,
six. ring från samma hemsida som ovan!


LOVELOVE

Albin 8 år.


hahahahaaaa

simpelt but soo damn hot.


Ballerina, you must have seen her dancing in the sand




monki 400 pix. sweet.

new.love.




kom ju hem från Egypten med typ mer pengar än jag åkte ner med kändes det som.. gjorde kanske av med 150 kronor max därnere.. fanns verkligen inget att köpa.. NADA!
såå shoppingabstinensen var på topp och en sväng in på zara senare fick jag med mig denna skönhet..
sååå jääävla snygg..

sooon..

aaah det kommer kanske hända lite saker med den här bloggen.. VAD? det får ni allt vänta och se, men ni kanske får en liten hint senare idag!

SOME answers!

Elisabeth om Outfits in egypt. summer.:

Varifrån kommer den vita långa klänningen på bild 7 o 8 samt toppen på bild 9? SÅåååå snyggt!


heeejj!
den på bild 7 och 8 är en persikofärgad Raben Saloner klänning, köppte den på Grace i Göteborg, för väldigt länge sen..
Tunika/toppen på bild 9 är från Zara och finns nog kvar i butik, köpte den innan jag drog till Egypt!

PUSSS

Outfits in egypt. summer.















i´m hoooome babes!

bara såå ni vet ;)

BANGbang.


SORRY

jag vet att jag lovade updatera mera men jag ar alldelles for upptagen med att ligga vid poolen ata jordgubbar och bli "mistad" med rosenvatten...ni forstar mitt dilemma?haha
aja ar tilbaka i sverige onsdag kvall saaa updates then my friends!

LOVE.


chains.

sitter har i lobbyn nu medans mormor och mami sipprar pa drinkar i baren! Ska aldelles strax ga och joina dom men tankte att jag kanske borde skriva nagaon rad eller tva har forst!!
idag har varit en ASJOBBIG dag, legat vid poolen hela dan typ.. PUST. hahah!
Lever gor jag iaf, woohoo! Men i miss my Haaaaank, han skulle vart har och skyddat mig.. haha!


aja bjuder pa en inspo bild har, Chains, hothot

Erin







don't think i have to say anymore.

jag ar tydligen "exotisk"

haha.. aah typ.. e sa jakla trott pa alla som ska skamta medmig flirta med mig... nasta gang jag aker till egypten blire fan peruk.

fick aldrig med mig datorn soo that's why det ar daligt med updates meeen ska forsoka skriva sa ofta jag kan! nuu har ja ca 10 minuter saaa slanger ivag nagra skona inlagg istallet for att svara pa kommentarerna men jag glommer inte jag lovar, alla svar kommer nar jag kommer hem !!!
pusssssaaaar

ps, det ar ca 30  grader har, jag har det ratt gott.

byebye friends

03:00 inatt drar jag till landvetter och sen drar jag till Egypten!
Bloggar därifrån!

LOOOOOVE!


mjjjaaaauuu

.

Taylor Dayne - New Music - More Music Videos

Dagens outfit.






kom på att det kanske skulle bli lite kyligt om rumpan såå slängde på mig mina underbara kofta!

Leggings Gina
Tisha gammal från HM
väst, Lo's
Kofta, second hand köpte den för 25 kronor.
kör nog hunter till och min skinnjacka som vanligt!

this is my boy,



misss yooou...

dagens..

satte klockan på 09 föör jag täntke att jag skulle gå upp då.. men ikke.. nu e klockan 10 och lite mer och var är jag, fortfarande i sängen! Har iof suttit och kikat på vackra kläder och satt ihop ett litet inspirationskollage åt er som ni kanske ser i inlägget nedan!
Nu är väl planen iaf att gå upp, tvätta och stryka det sista inför resan imorgon! jaaag längtar såå.. VÄRME SOL BAD.. jag kommer nog ha dte rätt gött..! Funderar på OM jag ska ta med datorn eller inte...?
försvinner ni om jag ikke skriver på en vecka..? aah det gör ni säkert och det hade ju vart himla tråkigt nu när jag slått rekord och allt.. :( !
aja, idag ska jag förbi Frölunda torg och hämta ett par skor jag glömde hos phille i fredas, någon undrade vem det var och det är min pojkväns bästa vän typ!
Sedan ska jag till mina kusiner och hjälpa dom med engelskan i sisådär två timmar sen blire kungsmässan och hem, packa det sista och sen dåå jävlar ska ni få er en updatering(om jag ikke hinnr något under dan då)

vad gör nii idag lovers?

PUSSS


denna outfit har PERFEKTION.

CRAVINGS.





det här är önskade jag att jag kunde ha på mig idag!
Har ju iof leggingsen och stövlarna MEN ingen snygg kavaj och ingen najs wang dinglandes på min axel...

Hunter stövlar (finns lite varstanns)
linne, forever21
kavaj med nitar modekungen.se
leggings, ginatricot
Väska, Waaang..

FRÅGA

täänkte även fråga om ni vill att jag ska fortsätta sätta ihop sånna här kollage..? typ där jag visar det jag tycker är snyggast just nu och blandra billigt och dyrt..?
finns det något annat ni vill se mer av, beeerätta nu :D


pusspusss

eeeeen yynka beeesökare till

såå har vi ett nytt besöksrekord damer och herrar !

koooomigen!


UPDATE

WOOOHOOOOO!



PEACE ouuuut.!

SOME answers!

K om INSPO. bodychains.:
Finns ditt nitbälte kvar på zara?

aah det tror jag absolut. ring runt. ! 149:- kostar det

unchain my heart



Den här låten är så bra. Den har ett djup. En mening.
Jag har en vän som skulle behöva denna låten.

FUCKOFFANDDIE

idag bestämde jag mig för att hoppa av min samhällskunskap. Jag orkar inte med den läraren asså och jag har ju G i det så det är ju inte hela världen.

Jag frågade henne vad som förväntas av mig och vad jag ska göra för att få mvg och hon är luddigare än min fluffy-filt när hon ska svara.

äääh joo asså.. dom där 40 uppgifterna som är på det där pappret säger hon och pekar på ett häfte.
jag ba aha okeij vad vill du att jag ska göra med dom då, svara på dom rakt upp och ner eller vad?
nee du ska ju komma med lite egna reflektioner,
aha på varje?
aaaah det hade ju vart jättebra!
ääh aha okeij då..?(hur ska jag kunna skriva en reflektion på frågan hur många platser finns det i riksdan?)
aah sen ska du ha prov på tolv av dom frågorna,
vadå prov på tolv frågor, ska jag bara lära mig dom utantill och så ska jag få ett prov på dom?
ääää jooo njaaa, vi kan ta det sen när du e klar med frågorna!
jag ba aha.? är det allt jag ska göra?
nääääj du ska ju göra ett fördjupningsarbete eller en rapport också.
aha? hur lång ska det vara då? och vad ska det handla om?
aaahh det kan vi ju ta när den tiden kommer

assååå jag orkar ikke med sånt här. jag vill veta exakt vad jag ska göra, vad som förväntas av mig, hur annars ska jag kunna göra det här bra? jag har ju ett liv också. assåååå lärare..


shopping.

var på kungsmässan en snabbis idga för att hälsa på Linn och säga grattis till henne och för att växla pengar, åker ju på onsda! Köpte leggingsen från gina som jag visade i några inlägg längre ner och ett par aaaasssöööta shorts som emelie kom och lämnade till moi!
Hade shortsen i 36:or hemma men dom var alldelles för stora typ, såå när 34:orna kom in såå haffade hon ett par till mig, thanks EM!!

ALLT får ni see imorgon i promise!!

LOVELOVELOVELOVE

Blev plötsligt väldigt sugen på att ta på mig min paljettkjol och äta glass... i wonder why?




det här är typ jag,



haha fråga vem som helst som åkt bil med mig

INSPO. bodychains.




sååån vill jag ha, fatta va man kan hotta up en vanlig svart boring klänning med det!?

it doesn't matter if it's Balmain on erin wasson..



dom brallorna är fan inte snygga för det...

hårbandet...

var inne på posh24 och såg dom här bilderna på nicole richies lansering av sina egna smycken.. ärligt, ser ni hårbandet?
Jag kan verkligen inte ha sånna indianband i strech när det sitter så tajt över huvudet för jag ser ut som ett aa jag vet inte vad då.. men det hääär, det lixom ligger på huvudet utan att trycka ihop hår eller nått... SUCCÈ. jag vill ha det där!!





guuud hon e så söt. älskar den gudinne-inspirerade looken på henne också!

GIVE ME.




för er som älskade mina leggings från hm kan ni nu köpa dom ovan från gina för 149 kronor, inte såå dåligt vah ;) funderar på att klicka hem dom själv faktiskt, kan ju inte få nog av snygga leggings!
Skorna är från forever21,och väääldigt Wang.
Den stickade tunikan är från Topshop och går på en sisådär 80 dollar.

Sååådääär hade jag velat se ut idag. inga frågor på de.




PUSSPUSS.

vogue paris. Chanelinspo.




visat den sista bilden föruuut men ni får se den igen.. ÄLSKAR!

björn gustavsson-phill,phill-björn gustavsson...?






Du är en blick, och den är mörk och den är blÂ,
och jag vill dansa meee dig i neooon.
Du är doften av jean paul, din penis har ett hÂl.
Du är en helt fantastisk kille. Du är inte vad man kallar ett snille.
Du är glad och elegant, du är sockerintollerant.
Du är p keybar ganska ofta, du har alltid samma kofta
jag kan inte trolla eller simma och är sällan i tid,
och jag tycker det är jättekul att f HIV.
Du är en doft, du är dig lik, du är en dröm. Denna sången är till
dig...
henric landström

henke, jag tror vi tv passar bra ihop.
Häng med mig hem till heden och gör slut med natalie
henke, du är änden p min fantasi.
Du är brödet man vill lägga korven i.

Du är god och du är sann, du är sodastreamad champagne.
Du är allt en man kan fÂ. Du är bättre än wallander tvÂ.
Du är vild och kan ofta lacka, gör slut med hon frÂn kungsbacka.
Du är lÂng och terrorist, min pappa är alkolist.
Jag har tre meter i tak och en hejjare p is ,
du kan ta mitt nummer av ciffe efter han satt p nÂn fjortis.
henke, mitt hjärta slÂr s hÂrt för dig. S gör slut med natalie
- bli ihop med mig!

Henke, lÂt oss vandra natten vidare.
Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare.
Henke jag stÂr chanslös, jag är evigt din.
lär mig spela golf s lär jag dig plock i pin
kan jag f dig att tänka om  med lite vodka mixat med rom.
vi hade väl förmodligen fÂtt kli, men kom igen henke, gör slut med
natalie!

tom petty-free fallin'


SOME answers!

Jennifer om Friday-phills b-day.:
Gillar din kjol och skärpet! Varifrån?

ZARAZARAZARA.. kjolen är flera år gamal men skärpet finns i butik nu och kostar 149:-

christophe decarnin- Balmain.




no words.

ROCKS


total inspo.

SOME answers!

Fanny  om kindalookedlikethisyesterday:
vart har du köpt tunikan? :)


kommer från Gina fööör evigheter sen :)

philliecrazy.



haha bör jag bli orolig??

Friday-phills b-day.

Måste bara börja med att berätta att VARJE gång man e hemma hos philip så äre alltid såån jääävla schööön stämning. jag tror inte ni anar asså! alltid trevligt och mysigt och härlig musik och aa så jävla klockrent helt enkelt.
Vi kom iaf till Phills klockan halv sjuu och resetn tänkte jag visa er i bilder och i form av en mycket fin video!











Suuperfin kväll


jag e typ död.

ligger här hemma i min säng och håller typ på att somna.. ska bara dricka upp mitt té först ..
Skulle jobbat idag egentligen men jag mår bajs och hade feber hela kvällen igår..
Lagt upp massa bilder o facebook nu från i fredas när phillii fyllde år och ska slänga upp dom till er nu plus en fin sång framförd av värden själv!

stay tuned.

SOME answers!

Anonym om Dagens ooooutfit!:
Hade vatt kul om du tog dig tid att svara på frågorna som ställs!!!
Ha de`.......=0)


ojj jag trodee jag svarat på alla frågor som jag fått..? du får gärna ställa om frågan för kan inte hitta den..?
OM du skrivit från anonym eller inte lämnat någon mail så har jag antagligen svarat på frågan i ett nytt inlägg (som detta ) som jag brukar göra med sånna frågor där jag inte kan skriva tillbaka direkt!
Men skriv gärna om såå ska jag svara!

PUSSS

EMEMEMEM

tror vi äger.. va sägs, en utgång snart??



PUSSSPUSSS

my precious.



smulis, min lilla grön-öga, såå söööt!

2sets,2stories-fabclothing.










ÄLSKAR DET.

trashed,rippedand-torn-apart





fint.

timetopretend

i'll move to paris, shoot some heroin, and fuck with the stars.


fly..




Wang-Zara..?


Wang?

Zara?

noooo, neither, FOREVER21.com

copycatscopycats.

fast för den blygsamma summan av 34 dollar såååå kanske man skulla at och klicka hem "wangisarna" dom är ju heeelt klart assnygga..
fast det känns ändå feeel på ett sätt men aja skit samma!

HEAT-BERSÅ



Premiär för Heat!!!!

Fredagen den 6 Mars kommer ett tillskott i Absolut familjen. Denna gång med en exotisk touch, Absolut Mango.

Berså tillsammans med Gold Events har äran att presentera denna skönhet. Vi lovar dig en kväll utöver det vanliga, eldsprutande fakirer, samba trummor i takt med latin house, ljuva toner (vocals) i bakgrunden till fantastisk house musik och sist men absolut inte minst, våra heta värdinnor som höjer upp stämmningen till sin maximala hetta:).
Kom och drick en Mango Heat toppad med sensuella tillskott i baksätet på min Corvette..
Så ta tillfället i akt och dyk in på berså när det är som allra bäst.


Hope to see you there..

Gästlista/Bordsbokning:
0762- 967697, el skriv på wallen.

Tid: 22.00-03.00
Plats: Berså
Ålder (rek).: 20år
Klädsel: Vårdad

I samarbete med:
Hedin Bil - Absolut Mango - Art Studios - Berså

Varmt Välkomna

Adrian - Arshia - Seth - Philip(phill)

han e förresten en rätt schööön lirare, kolla in den här videon.


såååå nuu tycker jag att alla drar dit på fredag ;)

SOME answers!

maria om Dagens ooooutfit!:
Grymt snyggt bälte! Var är det köpt?=0)
Ha de.......maria

ZAAAARAA 149:-

Dagens ooooutfit!




brådis.

nuuu ska jag iväg och hämta mina kusiner. Vi ska hem till dom och så ska jag sitta plugga en stund med dom, hjälpa dom med engelska och matte och tjaa lite allt möjligt! SEN kanske dte blir en snurr förbi kungsmässan och förhoppningsvis så får något fint följa med hem!
Outfitbilderna är fotade hinner inte lägga in dom nuu bara så dom kommer upp sen direkt när jag kommer heeeem!!

LOVEEEE

Red lips











jag e rätt sugen.. men då får de bli ett lipfinity som inte kletar på tänder och överallt!

Dagens outfit.







min balklänning ska säljas.



varje år sen jag bar den själv har det funnits tjejer som velat köpa den och nu är jag äntligen redo att sälja den!
Finns en tjej därute som jag tror vill köpa den men vi får se hur det blir med det. Om nu ikke så är fallet, såå kanske någon av mina läsare vet någon därute som kanske skulle vara intresserad?
Den finns i Kungsbacka, en bit utanför Göteborg såå det är nog käckt om ni bor runt det området så ni får testa och sånt isåfall! ni kan väl skriva till mig här på bloggen isf eller maila mig på min OTROLIGT mogna hotmail, jag var 12...
[email protected]

Den är en storlek 36, och jag hade tänkt mig 2500 kronor för den.

(den ska in på kemtvätt förstås)

ääähm?



lätt att blogg när gossen ligger och sover på min data?

it´s pink.

då måste den väl vara bra, eller?

"Berusande. Och då syftar vi inte på en flaska Cristal, välkänd och älskad av så väl rapartister som europeiska kungligheter, utan för dig. Vi har upptäckt en blandning för alla; frank, tysk, grekisk, irländsk, polsk och den ryska adeln. Totalt felfri, men vänta nu.. vad är det? Förhoppningsvis inte en finne, nej vi hade fel och för att försäkra oss om att vi kommer forsätta ha fel kommer denna 100 ml tub hjälpa dig att hålla huden ren. När den är slut vill vi inte veta av något byte, det är inte bra att blanda rengöringskrämer. 100 ml"

 NÅGON som har testat någon av Anatomicals produkter?!



PUSSPUSS


GIVE ME-kumkum.


Nu har Nelly.se börjat sälja kumkum och när jag kikade igenom vad dom hade så såg jag den här.. ojj vad den hade passat mig bra...vädigt bra.

Paljetter and a touch of sweetnes.



LOVELOVELOVE

The City - MTV Shows

pretty.




min dag

Gick upp och gjorde iordning mig sedan åkte jag iväg till min faster! Hon vill att jag ska sitta med mina kusiner några gånger i veckan och lära dom engelska, hon känner att hon inte hinner. Såå det är vad jag ska göra två gånger i veckan !
Sedan åkte jag och köpte godis.. YUMYUM. Pratade även med pappa, han kommer hem idag så ska hämta han på flyplatsen vid klockan sex typ.
Nuuu tror jag att jag ska sätta mig och plugga lite, läser ju upp samhällskunskap om ni kommer ihåg..? och sen ska jag även hinna med en liten planering till mina kusiner.. hmm BUSY.


PUSSS

Dagens outfit.




Strumpisar, Gina
Dress under, D denim
Poncho, Zara
Halsduk, indiska
Sen fick fluffy och mina hunter följa med ut i snön..!

Fransar



såg dessa fina väskor här för ynka 249 kronor! jag är lite sugen på den i mink-färg, vilken gillar ni mest?

I DIE


....
NO WORDS.

LaraSTONE



.


shelikesmeforme


PORN.


RSS 2.0