FUCKOFANDDIE

Vi om TEDDY is on fire.: Patetiskt ni känner inte varandra hur många gånger har ni träffats 10 om man överdriver natalie lika ytlig som vanligt och camilla försök bli bästis med alla sluta adda på Facebook Camilla det är bara pinsamt folk undrar varför du gör det?

Haha, sjukt tisdfordriv folk har, halla koll pa mig och camilla. Det verkar dock inte ga sa bra med det dar men like we care.
Sen tycker jag att det har ar lite barnfasoner, herregud. Men jag forstar vi e for bra helt enkelt, jag hade ocksa vart avundsjuk pa oss.

hugs and hate from Thailand.

Tack snygging

HAHAHAHA du tycker jag är både ytlig och patetisk, men du är ju bara r o l i g. Fina människor världen bjuder på.


TEDDY is on fire.


Min finaste Natta har dragit till Thai thai för att dricka paraflaxdrinkar och leva dygnet runt i bikini i någon vecka eller två, LYX! Och hon låter ingen mindre än Teddy röra runt i bloggen under tiden, det ni! Kan inte sluta med annat än KAOS! Hoppas ni står ut people.

puss, PEACE and looove.

 

 

 

 

idag smäller det.


new in.

någon borde kunna lista ut varför jag älskar den här tishan så himla mycket.



watch with glittering eyes


ibland

önskar jag att den här bloggen var helt anonym. Ni hade inte trott era öron. Historierna jag ligger inne med. jag borde skriva en bok. JA, det kan jag göra

LULU's

min älskade has made me this

okeey.. let's see!...
ni får inte missa.. för då kommer jag på dig att pissssaa....
1. phi phi island, ni bor på banthai, hos miss lee
2. ni äter på Unnis när ni vill "luxa" till det! där kan ni njuta av den underbara drinken (typ den enda drikbara drinken på ön) frogspit!
3. ni åker till long beach och badar, ta longtail dit, alternativt poolen som ligger på hotell taket, med baaaar! princess tror jag hotellet heter.
4. ni stannar inte i phuket för läänge, de är bara horor där
5. ni tar er till Railey beach, åk dit och stanna en natt, inget partyställe men värt! gå stranden som ligger genom djungeln...typ 5 minuters promenad vääärldens finaste strand... helt seriöst tror den blivit utsedd till topp 10 i världen.
6. ni tar en snorklingtur utanför phi phi, då kan ni besöka stranden där the beach spelats in... leonardo badat!!
7. ni tar massage på longbeach i solnedgången!!
8. ni tänker på mig när ni badar solar äter snorklar festar !!!!! kyss



LOVELOVELOOOVE

större resväska.

insåg jag att jag behöver. Mami löser, mami är bra.
Tvättar nu, hoppas jag inte snodde någons tvättid, oops. Packar. fina kläder, och bikinis.
Om två dygn den här tiden sitter jag och mickis påväg till le playaland. Inte insett det än men det kommer, typ när vi landat.


pangpang

huvudväärk är SKIT.





Camilla likes,

N, likes too.

dagen

sjuk ointressant. Började halv nio, jobbade ASET av mig till klockan fem med en kvart rast. Superwoman. Nu är jag död.
Naturgodis har jag och smoothie. fin kväll. Finare blire när millan kommer och kollar Paradise med moi!
Millan ska kanske ta över bloggen när jag är borta, så himla bra. ni kommer älska.

Nu måste jag duscha och hoppa i mjukisarna, kanske packa lite med. kan ju va bra...?
LOVELOVE


kors,

Favorit.

Kärlek,




JAGÄRLEDSENNU

Kategori:    
Fest - Födelsedagsfest
Nätverk:    
Globalt
Datum:    
den 29 januari 2010
Tid:    
19:00 - 23:00
Plats:    
Danska vägen Örgryte


Beskrivning
22, 22, 22, 22!! NATTEN MELLAN DEN 29 & 30 JANUARI SMÄLLER DET HÖGT!! Det är min 22:a B-day gott folk, jag vet att Ni inte tror mig men så är det och det finns ingen chans i världen att jag vill fira den med några andra än Er mina bästa vänner! Så missar Ni den gillar jag Er inte längre, deal?! :)

Här följer några uppdrag som Ni bör lösa och vinsten är inget mindre än en MAKALÖS kväll à la Göteborg. Here we go:

1.    Fredagen den 29 januari år 2010 vaknar Ni med ett STORT smile in your face.
2.    Ni trippar ner till vår favoritbutik, Systembolaget och fyller en lila/grön kasse eller två med önskade smakupplevelser för kvällen.
3.    Hemma är det sova, äta, dricka ordentligt som gäller för att orka stå på benen all night long gott folk.
4.    Därefter bör/vill/ska Ni bege Er raka vägen till my place at DANSKA VÄGEN 66B där FÖRKRÖK EXTRAVAGANZA kommer gå av stapeln. KLOCKAN 19.00 SHARP VILL JAG SE ER SNYGGINGAR!
5.    Dom fina lila/gröna kassarna töms, sugrören flyger runt i lägenheten, people byter ord eller demonstrerar mun-mot-mun-metoden för varandra, några står/sitter/sover redan i soffan och andra kramas med mig, det gillas! :)
6.    Sen vid sisådär 23-snåret kanske, är det dags att göra le Avenue osäkert! Då är vi galet nära BÄSTA DAGEN, 30 JANUARI och här skall frambringas skandaler! Eftersom vi är en hög kan jag inte lova att vi kommer dansa sönder oss på samma ställe, men en dejt på McDonalds vid 05-snåret är bokat.
7.    Någon tid på dygnet den 30 januari fortfarande år 2010 vaknar Ni med ett ÄNNU STÖRRE leende på läpparna, minns ALLT och har vatten och ett dussin treo vid Er sida.

Flickorna & Fruarna – Före detta Kungsbackas stoltheter och nu även Göteborgs, kan Ni bli bättre?! Får alltid de hetaste pojkarna, de största drinkarna med rosa sugrör, dansar alltid sönder sig alternativt DJ:ar i båset på Pooooshh såklart, innan en Teddy hämtas i garderoben och kvällen är klirrad! Guuudomligt!

BoråsBabes – Ni är varmt välkomna på premiär till casa de Nowak, hoppas Ni inte blir alltför besvikna. Men jag känner Er, finns det MINST en Jäger i väskan finns det alltid en säkerhet för en STRÅLANDE kväll så jag är lugn! Och jag förväntar mig självklart att vårt rykte även skall leva vidare i Göteborgs stad KLASSEN DR, here we come, jag är så stolt över Er! Gillar, gillar, gillar! :)

Björkekärrsherrarna – Vad ska man säga, Ni är i en klass för sig. Men en fest utan Er skulle väl kännas lite tom kan till och med jag nog medge så bara att checka in. Jag har redan varnat brudarna för Er så behave yourself guys!

Örgrytedudes (med och utan manligt könsorgan) – Kom igen! Överflödigt med kommentarer, Ni om några kan det här. Mr. Nowak och hans konjak är ute på vift den här kvällen, så jag förväntar mig att INGEN snarkar på soffan och/eller sups under bordet detta året… boys? Och för Guds skull, återberätta inga gamla pinsamma historier från de senaste cirka 20 åren typ, då har jag ett lager för hämnd, lovar! Just be like you always have been! :)

Har ni något på hjärtat är det bara att slå en pling, 0736 – 97 31 61 var numret.

/ MegaKärlekNonStop Er Camilla :)

P.S. Jag är elak och inga ”maybe:s” eller ”not yet responded” accepteras som svar på inbjudan, dem är tråkiga och gör mig ledsen. D.S


JAG MISSAR MILLANS FÖDELSEDAG :(
Men hon har lovat en repris.



Josie my love

KOM HEM NU. FAN. Saknar dig ju. Massor. Jag kan tillochmed äta baguetter med mor matildas och cheese för din skull ♥


LOVELOVE/ fröken Carbs.


DONE!

Linda om rosablommigadrömmar:

Snälla söta! Kan du inte fixa dina rss-flöden
blogg-inställningar, bocka i "Lämna ut hela inlägg i rss-flödet"
Utan detta kan jag inte följa din blogg i Google Reader!

FIXAT! :)

rosablommigadrömmar

nu ska jag gå igenom mina sommarkläde rosm jag har lämnat här hos mami och papi.
Persikofärgade klänningar, blommiga shorts, skira material. ååh nää nu får jag sätta igång, och ja jusste, alla mina sandaler. Mina fina sandaler med stenar och remmar. vart tusan har jag lagt dom?
hmm..

PUSSPUSS

drömmen


Så här vill jag se ut när jag springer omkring på phi phi om FEM dagar.

Bild Knighttcat.

lala

calle om all black i love.:
Vem är hon? Jag måste få veta..
Vannessa hudgens, Calle, vafan kan du ingenting?

Anonym om om ni vill ha toppen:
zara borde ha en webshop!!
YES INDEED

Anonym om BIO NU:
skulle inte du kunna göra en videoblogg om hur du sminkar dig. både till vardags och fest! skulle uppskattas! :D kram
haha, jadu det kanske jag kan göra, sminkar mig väldigt olika varje gång iof så du får leta fram en bild och länka här så kan jag visa hur jag bar mig åt!

Anonym om BIO NU:
Snyggt med målade ögobryn!
tack tack, du kan kalla mig NAATAASCH

malin  ([email protected]) om BIO NU:
hej ! de va ju rätt kasst att jag kommer med min fråga nu när du precis svarat på alla dina kommentarer .. men men ! jo, du ska ju till thailand ! skulle vilja veta lite hur du bokat? bara flyg? till bangkok isf? eller har du bokat charter med hotell å heöla paketet ? med vilket bolag isf ? och hur mkt betala du ungefär ? jag tänkte dra ner två veckor jag med men har ju icke koll på läget! tänkte att du kanske kunde ge lite tips ! :))
tillsist.. vad ska du ha med för bikini ner ? haha jag behöver inspoooooo.. !
tack för en asbra blogg PUSS
Haha tur att jag kör en omgång till nu då ;)Yes vi bokade från landvetter och flyger direkt till phuket. Jag har redan vart i bangkok så var bättre att åka direkt till Phuket. Vi bokade bara Flyg för vi har planerat att åka runt lite, phiphi och lite sådär runtomkring. Det datumet som vi kunde åka var det billigaste apollo, så spana in deras sista minuten! :) tyvär har jag inga mer tips att ge då jag inte vet så mycket själv! men googla och kika runt så lär du säkert hitta något bra! Jag kör bara bandeu bikinis så det lär ju bli några sådana som åker med, palla bikini -band ränder. Vet inte riktigt vilka som får följa med än men jag brukar mixa alla, byta underdelar och överdelar huller om buller.
TackTack förresten!


♥lina om Fjantig:
ååhhhh berätta mer om resan ! va kosta den ? boka du bara flygstol elelr charter?
jag vill diiiit!
tipsa om snygga bikinisar!
puss
Kolla svaret över lina!

Fjantig

Köpte lite pockets idag till resan , åker ju på torsdag som ni kanske vet..? .
Bara chiclitt, ibland önskar jag att jag kunde uppskatta typ någon trevlig deckare eller va tusan som helst men jag tycker det är så boring att läsa. Jag vill bli glad när jag läser. Jag vill läsa om vackra ting, guccipucciprada, uteliv, kärlek. Boken ska helst vara rosa också. Snabba cash bröt dock trenden lite men fick följa med ändå.


SANGRIA

Kan vara livets dryck. Frukt, jag älskar frukt. Mysigt hos lotta till en början men efter ett tag kändes det som jag hade hamnat i en FUCKING ÅMÅL film från 90-talet. Kära Anna kom, den blivande sassy nurse, och drog med mig vidare på äventyr till, Mingel. OMFG, jag var äldst och jag är ju inte ens gammal. Eller nu ljög jag, nicole är några månader äldre än mig och hennes sprang jag på, vad är oddsen på det? Kände inte igen en enda människa och jag hoppas för guds skull att dom inte kände igen mig heller..GAH.


http://www.antonysastre.com/blogg/

sjukt duktig grabb, spana in hans photos & blog. Han som fotade mig på Gbgstreetstyle!



Så jäkla snygga foton.

Behöver du någon frivillig POSER kan du ju höra av dig, haha!

tacos och sangria - kväll

at Charlie's casa. Gonna be loads of fun. and Yummy. Slängt på mig ett par lackleggings, men inspirationen finns inte riktigt med idag så vad det blir till, det får vi se.

Imorgon kommer jag berätta om " Jag är ju lätt snyggaste killen här, och det vet du " - grabben BLÄ. Den historien får ni ju inte missa. den är helt INSANE.




PUSSPUSS ps. i miss my josé


BIO NU



så puss på er.

semla

ja årets först och sista, jag var tvungen. Jag älskar ju semlor. grädde ni vet. ikväll snabba cash. Måste städa men skippar det. ne nu ska jag fräsha upp mig lite, jobbat HELAFUCKINDAGEN så ska ta en dusch nu lovers.

Puss.

Vogue España February 2010


om ni vill ha toppen

kan ni fynda den på Zara för tvåhundrafyrtionio kronor!


JAK&JIL.

hatten.




.

all black i love.



true


if you don't live for something you'll die for nothing.

.

If you miss the train I’m on, you will know that I am gone 
You can hear the whistle blow a hundred miles,
A hundred miles, a hundred miles,
A hundred miles, a hundred miles,
You can hear the whistle blow a hundred miles


frågor.

Från er utan bloggar, alla andra har jag skrivit tillbaka till!

Anonym om http://olsensanonymous.blogspot.com/:
Kommer filip tillbaka i bloggen snart?!
Ska se om ajg kan lösa detta, saknar du honom?

20 Januari, 16:23   Anonym om i need a pair like these.:
äääälskar din stil, blir alltid inspirerad av din blogg. keep up the good work
Tack så mycket, söt.

Anonym om roooligt på...:
gud va fin :) varifrån?
Zara

teddy om ja, jag...:
GILLAS!! :)
N likes Teddy.

Alexandra om roooligt på...:
Wow! Vart finns den väskan? grymt snygg :P

ZARA! tack!

calle om bortglömd:
Bra där, nat! Mer bilder.

Jag jobbar på det!

angelica  ([email protected]) om bortglömd:
vart är ditt silverkors ifrån? sjuuukt snyggt!!

Från en butik i Göteborg Avi&Lena, dom har MASSA fina silvermsycken!

maja om STOCKHOLM NÄSTA:
han är så goooo

INGA FRÅGOR PÅ DET I LOVE CIMON

Julia om Vogue Russia:
ella ([email protected]) om Systemet stänger åtta:
asså din blogg har blivit tråkig... Dina bilder från alla möjliga internetsidor kompenserar inte så du slipper skriva lägg hellre ner bloggen då
Tråkigt att du känner så men du får gärna sluta gå in isf.

NEJ! Haha, jag älskar att titta på alla inspirationsbilder på din blogg, hade aldrig hittat de annars! Fortsätt med dem, a lot of them. :)

Kul att du tycker som jag ;)

Anonym om FUCK.:
VARIFRÅN KOMMER DIN ROSA BIKINI? tacksam för svar :)

Nelly.se!

Maria om FUcKKING THAILAND:
Åh! Lyckos dig!!

Funderar också på det, vart i Thailand, pris för flyg/hotell, vilket bolag? Hade varit toppen om du kunde svara på det!
Vi bokade bara flyg så fixar vi boende därnere sååå jag vet ju inte riktigt vad kalaset slutar på !

yes

2 sidor obesvarade kommentarer, jahopp nu kör vi. Ses om ett tag!


500 miles -


Dire Straits

står och lagar mat till brothers in arms på högsta volym . jag är nöjd.

http://olsensanonymous.blogspot.com/


Platina

i need a pair like these.



Boys look here.

inspireras. JAK&JIL for GQ During mens fashions week in Milan and Paris,

UPDATERAS DAGLIGEN HÄR



twenty8twelve s/s at London fashion week

Alice Dellal.
Sommrigt.


Gillar. Mycket.
Ni som inte vet så är Twenty8twelve designat Sienna och Savannah Miller, visst syns det?

boring



Love Rocks

Nu har "gossipgirl jenny" släppt sin egen doft och så här snygg var hon på lanseringen.
ÄLSKAR panda ögonen. ÄLSKAR ÄLSKAR.





smoke


old pic.

Carmen Kass

FIGHTING FOR PEACE IS LIKA FUCKING FOR VIRGINITY


sanna,

" jag var väldigt utmanande klädd det stod typ " ligg med mig" i pannan. Jag hade svarta skinnbyxor, prime , och så hade jag bara en såndär bh grejj du vet en bustier - en svart i lack. Sen bara en kavaj på det och boobsen uppe i halsen ungefär, mmm dom hade jag tryckt upp seeddööö. "


jag älskar fan dig sanna. Sassy LADIE.

FAVORITEN.



KÖP KÖP.

Chloé-ish



finns på gina för den som är sugen på chloé looken; Oversize blazer med söta shorts i någon underbar ljus nyans. Fräsch till sommaren. Man kanske skulle matchat med en solkysst hy också, dock lite svårt att lösa i januari.
Trehundranittioniokronor för kavajen (kan vart trehundrafyrtionio också) och tvåhundrafyrtionio för dom sockersöta shortsen. GAH inser precis att jag måste ha något liknande i sommar, gärna i samma färg. I love peach.




YOU LIKE??



no carbs...

741988b677cc26508286b0f807e38117.png

 

no carbs dieten gick precis åt helvete , varm choklad med extra grädde.yum

 


mami

idag kör vi lite kvalitets tid med mami, ska bli mysigt! Äta middag och mysa i soffan med mjukisar och raggsockar.
Men först staden, ska hjälpa henne att shoppa lite. Hon handlar bara när hon är med mig, personal shopper, hon har det bra haha. Vi hörs under dagen babes, jag e ju grymm på att mobilblogga numer , okej, inte grym men bättre !

KÄRLEK!

tusen kyssar

Det här läppglanset/läpsstiftet är helt insane. Tjejerna var helt fascinerade över hur jag kunde äta och dricka en hel kväll utan att det försvann. Jag med nästan. Alla skrev upp det och skulle köpa . För let's face it , det är rätt ohett när glasen blir helt röda och det hamnar på tänder och allmänt kladdigt och utsmetat. Ett tips så här på morgonen tänkte jag bara kärlekar.

puss


Jag har den här färgen Korallröd, den är lite mtallic-aktig, finaste färgen som finns.


Vill du köpa kan du beställe hem en här!

TEDDY!

Bästa kvällen typ. dansa dansa dansa! Nästa kör vi från början till slut raring ♥

Ser även att josés FRAULEIN Malin fastnade lite halvt, söötnoos.

all black.



miiickiis

0-4269c994f58ea1256510623eaaed1a3a.png

 

nuu är vi på paaark, kärlek

 


byebye


PANIK

duscha . NU . Välja kläder sen. Skor är ju bra också. V's B-day today så det blir sangria och vin och alldelles för mycket bubblor. antagligen . innan vi sätter klackarna i taket på le avenue. Teddy, hoppas på att springa på dig ikväll , dansa lite kanske ? Jag har hört att det kanske blir så. Måla naglarna måste jag ju också göra, tusan. sen så har jag ju köpt nya skor med. dom måste jag ju visa. imorgon. dom ska på ikväll iaf. men vad jag ska ha till , det är en bra fråga.
jusste jag har 32 minuter på mig, får se hur det här ska gå.

Ps. jag saknar min älskling. KOM HEM.

ja, jag...

0-1c2aad19419cff642cc6004fc042663b.png

ja, jag antar att vi kör igen då!


Veronica dricker...

0-61f965dad9c4e3097ea4d9e2535c277d.png

Veronica dricker saft , hon dricker det varje dag, hon gillar saft.


roooligt på...

0-58b3d93f8799f971fd13a9163162d189.png

roooligt på lunchen, nooot.


bortglömd

Den här tishan, har den i två färger. En har varit på äventyr ett tag men kom tillbaks häromdagen.
Välkommen hem baby.


grädde

med varm choklad brukar jag typ dricka. jag älskar grädde. jag dricker det nu. Det är underbart.
Lulu's B-day party tomorrow, jag har köpt henne något fint, det har jag minsann. Undrar om det blir bubbel eller vin imorgon. Time will tell i guess, men e lite sugen på bubblor. what to wear? borde kanske kika lite på det sen. Något svart som alltid typ - på hösten är jag depp.

ja det var väl det.


long time ago.

s har köpt en ponny

är den rosa tro? isåfall kanske jag också skulle kunna tänka mig en.





chanel



Glamouröst liv.

jobbar 24-7 känns det som, vart ifrån jobbet halv åtta de senaste dagarna. Imorgon ska jag upp klockan sju och slutar klockan fem. Klockan är lixom 23:41 och jag sitter och väntar på att tvätten ska bli klar. Hon som hade tvättiden mellan 14-20 rååkade bara glida över med tre timmar. Pust. Men det var bara att vänta, skrev en lapp. 22:58 fick jag ett sms "nu är maskinerna lediga :)" såå jag slängde in två. Duschat precis och städat så nu sitter jag i mina rosa mjuka mjukisar med en kopp té i handen och väntar på att få hämta tvätten, hänga upp den och sedan gå och lägga mig.

Imorgon är en ny dag och jag ska hänga om Basic, ni som inte vet så finns det Zara Basic , Zara woman och Trafaluc.
Traffa gjorde jag idag, blev sjukt bra. FÖRST iaf. när jag var typ klar så fick vi ett mail om att vissa plagg skulle bli REA så det var bara att göra om , igen. Vet inte riktigt hur jag ska få ihop basic imorgon så nu kommer jag väl ligga och fundera på det hela natten med.

Kom precis på mig själv, här sitter jag och typ berättar vad jag har gjort idag och yadayada, det är ju inte riktigt min grej men idag så känner jag mig BITTERSOMFAN så skit samma.







sjuhundrafemtio ml...

0-755c970c7ff6b14be446097ea1005edb.png

sjuhundrafemtio ml himmel. Sitter p? jobbet, kort rast, smoothien ?r slut nu, tusan


STOCKHOLM NÄSTA

23:10Natalie
duu har ett uppdraaag andreas

23:10Andreas
jaså beng?

23:10Natalie
duu ska lösa min nya pojkvän
CIMON
haha

23:11Andreas
hahahaha
han e här nu

23:11Natalie
varför skrattar du?
jaa så himla käckt!
haha

23:11Andreas
just för att jag kommer visa honom vad du skrev

23:12Natalie
lika bra att han får reda på de

23:12Andreas
ja ska fixa
kom upp te sthlm

23:12Natalie
deet är ju klaart jag ska
baara svänga förbi thailand en snaaabbbiiis först

23:13Andreas
nä?

23:13Natalie
jo asså
ska ju blii lite sådär laaagom skönt
men nog om det
den där cimon e ju himla söt

23:16Andreas
ja visst är han gullig
du vet att han e 19 va

23:16Natalie
lammkött?
haha

23:16Andreas
haha klart

23:17Natalie
åttiooniia eller vaddåå?

23:17Andreas
90

23:17Natalie
haha FAN
men jag e ju inte såå gammal

23:17Andreas
va e du?
88?

23:17Natalie
ja
haha

23:18Andreas
jaja men kör då

23:18Natalie
jaa men du ska ju lösa de här nu

23:19Andreas
kom upp så fixar jag dejt

23:19Natalie
braa andreas

Jag glömmer inte det här nu andreas.

you may not be her first, her last, or her only

"You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She’s not perfect - you aren’t either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don’t hurt her, don’t change her, don’t analyze and don’t expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she’s not there."

-Bob Marley


.



oneineverytown


JOAQUIN

Wire.to.wire.


http://www.anywho.dk/



http://www.anywho.dk/

Party people.

"I like people who have a sense of individuality. I love expression and anything awkward and imperfect,
because that’s natural and that’s real."






a hat

kanske man borde köpa? tror inte jag hade passat i den men känns ju ändå som att man typ MÅSTE ha en hatt i sin garderob.

FUCK.

dom här hade ju vart så snygga på MIG,


Topshop.

Vogue Russia

Love it.




I light a cigarette

'Cause I can't get no sleep


FUcKKING THAILAND

Resan bokad, jag och M två veckor, om tre veckor, knappt. Fantastiskt.



LOVE the shoes.


Den röda sulan. NICE

Creepy Mysterious GUY

Anonym om Bikini:
du e den finaste!!!! nu fick du en riktigt fin komplimang av en hederlig läsare.... hoppas att detta kommer upp som ett inlägg nu på din blogg, en creapy guy har skrivit till dig utan att säga vem de e :) pusspuss

Nu fick du som du ville - ett inlägg haha. Tack förresten!

Draft: Jan. 10, 2010

Anonym om Bikini:
vart är den fina bekinin ifrån?:)

hej! om Bikini:
vart har du köpt den där bikinin, jätte fin :)

Emma om Bikini:
Underbar bikini! Var kommer den ifrån?
Den kommer från Nelly.se flickor!

johanna  ([email protected]) om sjuttonminus:
Mördare!
pust.

Johanna om gosh:
Kan du inte berätta lite mer ang. tandblekningen.. Vilken sida beställer du det ifrån och kör du på supreme eller premium?
Hitta denna sida:
http://creststrips.co.uk/?gclid=CJ6Ng8Xel58CFQIt3godclU6Cw
kommer inte riktigt ihåg vilken jag har, slängt förpackningen, men alla från CREST är bra såå välj själv!

Anonym om gosh:
söööööööööööööööööööööt
TACK

Anonym om RARING:
insane.
TOTALLY.

millillla om Victoria's Secret:
myyyys <3
KÄRLEK

ella  ([email protected]) om Systemet stänger åtta:
asså din blogg har blivit tråkig... Dina bilder från alla möjliga internetsidor kompenserar inte så du slipper skriva lägg hellre ner bloggen då
Tråkigt att du känner så men du får gärna sluta gå in isf.

josefin om Systemet stänger åtta:
hej skulle väldigt gärna vilja veta vart din spegel du har hemma är ifrån? den du brukar fota dig själv i . ser super fin ut
Den kommer från jysk raring!

Karen om fake,:
Var hittar du alla dessa bilder ifrån? Härlig blogg annars! Gillar verkligen då du på senaste tiden haft massor med bilder i samma känsla som denna.. Även de små texterna du har. Keep up the good work! :) Hälsningar från Finland
SÖTSÖTSÖT,!

Sanna om a friend:
Men jag kommer ju att klara det! ;)
Det är inga frågor på det

Anonym om Cold.:
måååååålade ögonbryn josie liiikes!
This was for josé♥

alex

593533bb5d1504851d37af0a81ed4f57.png

alex


http://www.davidshama.com/



Bikini

Semester snart. Thailand är tanken. Det är inte långt kvar. Bikini ? har den här som jag älskar, kanske ska köpa den i svart också?
Tål att tänkas på.



om någon vet någon hemsida med fina bikinis kan ni väl skriva dom här lovers.

gosh

måste bleka mina tänder eller göra en uppfräschning, Whitestripes kan vara det bästa, TESTA.
Kom på att jag kanske ska säga att man måste beställa det online för finns ej att köpa i Sverige.


sjuttonminus

det är kallt som tusan. Vad hände med sveriges mesvintrar ? gick ju i skinnjacka hela förra vintern, ni vet min älskade mission, men nu är det pälsen som får värma mig. Det här med päls, att bära eller inte bära, är en svår fråga och jag själv har inget bra svar på den,men något som jag vet, det finns inget varmare att ha på sig. inget.


couldn’t care less


"I honestly couldn’t care less if you like the same bands or you’ve read the same books. Tell me one original thing, tell me one true, real thing that brings me to my fucking knees that I’ve never heard before and I’m yours."


Victoria's Secret

" i mitt nästa liv ska jag bli en sån ängel "

Efter begravningen åkte jag med mormor hem. Vi la ansiktsmask , åt fruktsallad och kollade på Victoria's Secret fashionshow. Sedan pratade vi pojkar och livet till strax innan två på natten. Min mormor är den bästa. Finns ingen starkare. Du är min förebild .


Kärlek,





Morfar

Begravning igår. Den hölls i en kyrka som kanske inte rymde hundratals men den var precis stor nog .
Blommor, vackra ihopbundna blommor. Jag höll en ros i min hand. Den var röd , som blod. Jag viskade några sista ord Kysste rosen och lade försiktigt ner den.
Du är saknad.



vi ses

Systemet stänger åtta

Idag, gött.

fake,


ANGELS Backstage.






Source TFS.

let'shaveasmoke



flätan.

a friend


" Mitt nyårslöfte är att jag ska ligga mer, det vet jag att jag kan hålla iaf "


haha jag älskar dig.

shoe addict?

Then CLICK on the picture and enter the world of shoelovelines,


Chanel


UK ELLE


Natalie Portman.
February issue.

please do not return

" ´I don’t want to lose you.’ His voice almost a whisper. Seeing his haggard expression, she took his hand and squeezed it, then reluctantly let it go. She could feel the tears again, and she fought them back. ‘But you don’t want to keep me, either, do you?’ To that, he had no response."


"Too fast to live , too young to die"

-Vivien Westwood

River Phoenix.

Overdosing on cocaine and heroin

James Dean

Car accident

Kurt Cobain

Suicide

Jonathan Brandis

Suicide

Heath Ledger

Overdose.

tenthingsihateaboutyou.


" I hate the way you talk to me, and the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car, I hate it when you stare.
I hate your big, dumb combat boots and the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick — It even makes me rhyme.
I hate the way you’re always right. I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh — Even worse when you make me cry.
I hate it when you’re not around. And the fact that you didn’t call.
But mostly I hate the way I don’t hate you — Not even close, not even a little bit, not even at all."




my lovelies.



Det sämsta med att inte bo hemma längre.. Mina älsklingar.

KITTY

Jag vill också ha en tatuerad grabb som älskar kattungar..






kors.



Rolling stones . Avi&Lena . nitar . lack . kumkum.

blow

otippat men lyssnat sönder den snart typ. sjukt bra.


I'd love to change the world

But I don't know what to do
So I'll leave it up to you


Musiken



Får henne att Leva. känna. när hon vill glömma. 4:39 minuter känslor lämnar spår längs hennes kinder. spår, svarta som natten.


.


"'panda-ing' the crap out of my eyelids."

"i found myself at 8am this morning in front of the mirror in crazy make-up application mode 'panda-ing' the crap out of my eyelids."


walk of life.



Cold.


drömfångare











En läsare...

3798c87330e84826187b19c945dd60a6.png

En läsare som bad snällt för att få vara med på bild


change of plans.

Det blir nog bra det här. Em kommer snart . Preperations. Drinks och sen kalas.




Luxirare






INSANE

Vogue Mexico
December 2009
Heather Marks
Cliff Watts






Source, TFS

.


When you see someone you love, your pupils dilate



Brittany




Nyårslöften

mina går alltid åt helvete. jag hade ett idag. Skulle ringa S en halvtimma senare. lyckades ju sådär glömde bort och ringde han en timma senare istället " liiiite seeeen vaah? " Äsch sånna där nyårslöften är ju till för att brytas ändå ;)

Idag blir det mys. Imorgon blir det hem till S med lite folk, det blir nog trevligt. Jag litar på att det blir 2:a lång sen?
Det kan ju vara det softaste någonsin.

NEW YEAR.






RSS 2.0