word.


silver


How 'bout.


The moment I let go of it was the moment I got more than I could handle

the moment I jumped off of it was the moment I touched down.

Tillsammans.




Hej Johanna

Jag har 38:a på min och jag är ju 36:a egentligen men jag köper ju alltid större. Tror det bara är en smaksak!
Men den är ju himla fin - så köp!

Wildfox SPRING 2011 Lookbook










Alltid lika fantastiska bilder, dock inte så förtjust i frisyrerna men skit samma!

ON MY WAY - ROADTRIP!

till Stockholm med mina Kärlek!woohoo! FUNFUNFUNFUN. Det ska bli shopping i massor. Need some new clothes. Gärna stickat men så tänker jag ju alltid. Eller paljetter skulle fungera fint, eller glitter det gillar jag ju. Ringar behöver jag dessutom, eller behöver kanske inte var rätt ordvall när mina nuvarande redan slåss om platserna och på något finger har de tillochmed blivit två. Men jag gillar det. Vinterjacka är ett måste med. Sitter just nu med en vanlig tröja en stickat tröja på det, en poncho och en sjal med pälskant. Raggsockar har jag också, myysigt! Torgvantarna är med också. Jag älskar torgvantar. Brukar ha leopardtumvantar på under dom när det är extra kallt, det här med lager på lager, det är nog min grej.


tack Elin!

ska tänka på mer outfits, ingen inspiration alls dessa dar men på torsdag åker jag till stockholm i några dagar för shopping så då ska jag nog hinna knäppa några! "En annan Natalie" den kommer från Chicy.se!

modekungen.se




drömmorgon

Vaknade. snö. kallt men fint. Pelle bland blommiga lakan och volanger. sovsött. Gjorde frukost, duunder frukost äggröra, bacon stekt bröd. Pelle diska, jag bloggar. Pelle lägger på pengar för bilen ute i snön, jag bloggar. Han gör det tråkiga jag gör det roliga, underbara pojkvän. Nu har han vart borta ett tag, undra lite var han är. Nee nu kom han så nu ska jag göra chai latte till honom och krama honom varm! Kärlek.




Rebecca&fiona

deras reality serie kan vara den bästa ever och jag blir lika arg varje gång jag upptäcker att dne bara är typ 13 minuter och 56 sekunder men ibland är det hela 15 minuter och då är det FETT.

CHECK IT OUT!




I think i will do that LISA

och Caroline jag ska försöka tänka mer på det, Jill Den kommer från Chicy.se och kosta femhundratjugoniokronor !

U don't suck anymore!


KÄRLEK!


U SUCK

på att kommentera numera. Ni är ju en HEL DEL som läser lixom. whatta fuck? haha KÄRLEK

vill resa.


bored


Röda läppar var längesen. För längesen.

have u seen the angels of 2010 show yet?

om inte så visar jag backstage photos shot by Tommy Ton för style.com NU. Älskar färgerna. Älskar vinklarna. Det är något speciellt med de här visningarna, sprakande i höstmörkret och vilket tjej därute, or guy i might ad, blir inte glad av de här visningarna?! längtar tills FASHIONSHOWEN 30 NOVEMBER! glittrande & helt fantastisk - I want to be an angel too!



hearts.


trehundranittionio pix


sjukt coola.

so pretty



den här matchat med svarta byxor, slappt boxarlinne instoppat, läder heels, sptade ögon och den där perfekta rosa/nude tonen på läpparna. Lockar på det så är det perfektion.

Part two // black&white session // SASHA


numéro China # 3 // SASHA





freja


Saknar dig.


MASSOR ♥

poncho

Jag älskar ponchos. Köpte en ny. En svart. En fin.
Min kamera dog. Föralltid tror jag, tråkigt. Lite ledsen. Får köpa ny. därav dålig bild. Iphones kamera suger.


vintage FYND för femtio pix

Från Kvibergs marknad. Jag och Pelle va där i helgen. Undrade vart tusan jag hade lagt den men så kom jag på att den låg i frysen! sjukt bra grej. Tvättat den innan of course men totalsanering innan den  hamnar mot min kropp är NÖDVÄNDIGT. blää. Så nu efter tre dar i frysen, oops lite överdrivet kanske, men men så hänger den här vackra Chanelinspirerade och paljett&pärlprydda skapelsen på min klädhäst och bara väntar. Sa jag att den är typ XL så den är oversize dessutom, kan det blir bättre? NEJ!


ny kärlek.


Ginatricot tro det eller ej.

does this remind you of someone?


PHAT!

can't get u off my mind



Fashionolgy.com

need this.

Rebecca Simonsson


P U N K T


tomorrow

Ska ni få se ett fynd. Men nu ska jag slänga på skönaste spellistan och bada. Sen ska jag ta på mig de mysigaste mjukisarna jag har och raggsockar och sen gå och lägga mig. upp halv sju imorgon. mindre kul.

Så kärlek till er ♥


Pretty


toocoolfoorschool



alla rätt.


The sartorialist.

got Any questions ?

FRÅGA FRÅGA FRÅGA FRÅGA FRÅGA

FRÅGA FRÅGA FRÅGA FRÅGA FRÅGA


FRÅGA FRÅGA FRÅGA FRÅGA FRÅGA





bortskämd

Hemma hos mina föräldrar i onsala. Ätit mat och myst med mina lurviga älsklingar som jag saknar så.
Snart blir det hallon&vaniljyoughurt och sen svimmar jag väl i soffan efter en lång dag i mina rosa mjukisar och raggsockar. Saknar min Pelle. KOM HEM . Älskar dig.

Förövrigt så gillar jag den här fleecekoftan. Hade metchat den med läderbyxor, ankle boots, svart tisha, torgvantar och silverringar i överföd. och några halsdukar på det. Tyvär så funkar inte mitt hår med fleece på vinter STATIC. Så jag får väl leta vidare. Vill ju ha något med en skön luva som man kan ha nu när det är kallt.







Hallon&vaniljyoghurt

i stora rosa glas. med sked. i en säng prydd av rosor och volanger med liiite för många kuddar och två täcken sitter jag  nu och myser i min rosa tröja och raggsockar. PUSH igår med fina flickor. Några glas vin med kex och ost innan hos mig. Jag hade på mig min fina fina fina silvriga tröja och läderbyxor. gud jag älskar den tröjan. Nu ska jag äta rostade mackor med bregott havsalt. pusss


Jalouse November

Erin Wasson.


Kärlek.


dea, this one.


200 pix på monki!

OMFG


VOGUE UK December - Star Girls

Daria & Kate/Karlie/Claudia/Natalia/Angel/Sasha/Georgia/Carmen/Naomi/Lily/Stella/Freja/Edie, & Lara





17 oktober, 18:55

Sandy om .
Åhh, glad jag blir! Din blog e fasiken speciell för mig! Det pirrar till xtra i mig när jag ser att du uppat. Kan inte sätta fingret på det, men den berör mig rakt in i mitt jag. Och den är sådär overkligt klockren, på pricken. Allt du skriver vill jag åxå ha, och då är inte jag en härmapa annars. Jag är jag, och du är du. Men hey va vi verkar lika du å jag! :) Kärlek till dig.

Det här kan var den finaste kommentaren jag har läst. Kärlek tillbaka!

Nu

Håller pelle på att dö av skratt. Pensionärjävlar är på tv eller nu är det reklam men pelle skrattar lika mycket ändå. FörSigSjälv. Vi har precis ätit efterrätt, vaniljyoughurt med hallon i stora glas. mumsmumsmums.

Pelle vill också vara med och blogga så nu ska jag visa hans nya case från Scotch and soda som matchar hans plånbok, fiint!





my precious


Inte använd. Än. den ska jag spara till ett speciellt tillfälle.

new


detaljer.



Alla rätt.

Världens bästa pojkvän

Han köper fina ting till mig. Rosa sådana. Jag gillar rosa. LYCKA!



finaste sockarna i världen



Jag fryser ju så om mina små fossingar.

RSS 2.0