PUSSAtt åka kommunalt.

Suger verkligen . Men . Det suger dock liite mindre när man har en påse bredvid med en tröja gjord i perfektion . Stickat . Beige . Silver . Vacker . Dea, u will love it 2 . Igår pancakes och bisarra ting med dea&sophia . Idag film, granatäpple, melon och Pelle . Mys. Kärlek.

pics i just like


Tycker om dig

Pelle

med hjärtan över hela armen

känner jag mig lite extra mysig idag. Igår var en fin kväll, började på Que pasa och slutade med utgång med fina flickor. Snart ska jag måla naglarna i silver. fintfintfint. sjukt osammanhängande text men det spelar väl ingen roll.
pusspuss

you shall be mine

Weekday 600 pix.

knutar

jag älskar knutar .  En skjorta blir så mycket coolare än om den bara hänger. knyt som nedan eller dra en knut på sidan. INTE FÖR TAJT DOCK. Slå en knut på den slappa tishan, SIDAN, tänk på att inte dra så att det blir för tajt, slappt ska det vara.sandraDen kommer från ikea, jag har två, dom är så fina !


.

Det här är min blogg. Det är en blog som updaterats mycket sällan. Det är en blogg som får mykcet kritik för det. Jag älskar att blogga men jag älskar även Pelle och mina vänner. Mitt jobb det är ett heltidsjobb i butik dvs butiksöppetider- dåliga tider. När jag väl slutar drar bloggen det kortare strået. men jag saknar det. NU känner jag det. Jag ska försöka mer. Det är inte ett löfte , bara ett försök.

puss&kram

mineminemine.

likelikelike.


Jag måste ha den här.långkjol

Inte min grej, tror jag inte än så länge iaf. Men kanske, någon gång? jag är inte omöjlig. Skulle jag testa blir det nog någon liknande variant som de två nedan, de skulle nog passa mig ganska bra. Nej, VetNiVad? ska nog se om jag inte kan finna en fin långkjol trots allt, blev inspirerad nu! Blev DU ? eller DU kanske redan sitter i en vacker lång skapelse framför datorn as we speak?
TELL ME TELL MEno words


jag tänker mig

Läderbrallor, slapp tisha och boots

PLUS=


PERFEKTION

Den vackraste jag vet.

Den starkaste jag vet. Mormor, min fina mormor.

" Hollywoodfruar " visst är hon snygg på dem här bilden (mitten)


.

The moment I let go of it was the moment I got more than I could handle

The moment I jumped off of it was the moment I touched down

Marie claire // Russia // october //

Finaste vintereditorialet som jag har sett hitills. Helt galet fint. pälsjackorna. ♥do u know who?slutar aldrig att förvåna. i like . sometimes.

saknar.

Det finns en som jag saknar, jag saknar mycket. Långt bort, väldigt för långt. Vill ha henne här, nära som förut. Äta mor mathildas&cheese på varma baguetter - dagen efter. Jag jobbar mycket, för mycket. Tiden räcker inte till, inte till alls. Du på ett ställe, jag på ett annat. Jag är dålig på att höra av mig, måste ändra på det.

Saknar dig love.


RSS 2.0