a couple of days ago


.


An Idea

Jag vill ha en vägg. En vägg fylld av fina ord i vackra ramar. Några gamla, några nya. En färgpalett utan dess like. Eller snarare min färgpalett. Vissa ska glittra. Några inte. Vissa ord, vissa meningar, vissa citat. . Känslor. En känsla. Lycka, rädsla, Ledsamhet, ilska. Alla ska de finnas där som en påminnelse. Om livet .


"I worked like a dog dressed like an idiot dated all my customers and had a great time"

A SELBY FILM about Mitch Alfus - LEATHER KING


aninspirationquotetoall


ULLARED

Fick för mig att åka dit. Drog med familjen. Kom hem med så fina ting. Asså helt fantastiska inrednings saker. Nästan så jag behöver fota och lägga upp så ni får se. Imorgon då. Då förstår ni.


it's so cool.

www.stantonjames.com

SMILE!I lördags gjorde jag något FUNFUNFUN

Tydligen såg några av mina läsare mig, ni får ju komma fram och hälsa !

Tack för en fin dag flickor!

PUSSif you love me - buy me this.


for the ladies.


where r u my lover?

min svarta underbara FAVORIT tröja. Låna aldrig ut dina ögonstenar. Eller så kanske man ska köpa en lite fin rosa notebook där man kan skriva upp vad som försvinner vart. Det ska jag.

oohlaalaa

lika fantastisk rubrik som nedan men herre va fräsiga, don't you love that word ?, naglar man kan få om man klickar hem dom här från TOPSHOP!
Dock vet jag inte riktigt hur det fungerar, håller dom bra? Någon som testat?

hej mina små jordgubbspraliner

Blev ju en sådär rubrik, jag gillar du inte ens sådana MEN jag gillar ER! ♥OCH en sak jag gillar mer är Abbey Lee's läppstift på den här bilden. Påminner om ett jag har från makeupstore som sofia, om jag inte missminner, har. reminder to myself. get it back!

PUSS!

Giselle, Vouge China February 2011
Hey

Kvalitéts tid med min kära igår, Locatelli & PUSH. Trevligt trevligt. Vet inte vad jag ska skriva mer så här får ni en PUSS

Poncho - again.


Den här måste bli min. till jeanshorts på sommaren. fantastiskt.

Vet att det har blivit mycket topshop nu det senaste men enligt mig så är de dem enda som verkar vad som gäller i S/S, än så länge iallafall!

Hej mina kära!

Tack Becka! "HJÄLP" Jag ska göra en TOP TEN FASHION TRENDS för vår och sommar. Filar på den nu! Då kanke du får lite inspiration ! Louise, det låter trevligt, lägg till mig på facebook! Madde, du har så rätt så rätt! Alice, tror den var från chicy om jag inte minns fel!

KÄRLEK


Ja TACK.


Poncho

en svaghet hos mig.


Nytt hos modekungen.

FREJA BEHA ERICHEN for UK Vogue February 2011

Jag såg den här


häromdagen.
Blev lite smått kär. Tänk er vår . Jeansshorts, minnetonkas, bruna helst, och slapp tisha. Kanske någon typ av fransväska också. BOHEMIAN SPRING.

TOPSHOP

Inspirerad

Gråzonen som ligger mellan kollektionerna vår/sommar & höst/vinter är så jäkla tråkig. Så himla oinspirerande. Man vill se det nya. S/S är alltid roligast. Färg. Det behövs i mörkret. Blir som terapi nästan. Man blir lycklig. Jag blir lycklig.
Topshop "Snake Valley" kollektion. Det finns knappt några ord. Färgsprakande. Själv kommer jag nog inte köra på hela färgpaletten på en och samma gång men att bryta av med svart som den första outfiten nedan. jag säger bara
- I FUCKKIN' DIE!
Ps. jag måste köpa en hatt.

C, i know.

Den kommentaren var inte till dig.

PANG.


V MAGAZINE issue #69

" SPRING - floral and leopard to houndstooth and psychedelic."


MISS U TO BOSS!

"Nat, saknar dig... saknar er...
Men REAN är det sista jag saknar! It's hell on earth!
puss
/Big boss
"


En som förstår.

slut.

Folk läser bara det som de vill läsa. Det är helt BANANAS att en text som egentligen bara var EN TEXT, några rader, kan nå så oanade höjder. Att ni ens orkar. Det texten egentligen handlar om är att JAG HATAR rea. Och alla som någonsin jobbat på Zara under en REA håller säkert med mig. Jag ser inte ner på människor som tycker annorlunda, alla får tycka vad de vill, men lägg av nu. Om jag hittar en helt fab sak så köper jag väl med den men jag ger mig inte in i högarna och gräver. Och texten handlar om folk som inte vill betala på ordinarie men sedan på rea handlar hög efter hög med ett prisavdrag på några ynka kronor. En tröja som de köper bara FÖR att det är REA men kanske aldrig kommer att använda - det kallar jag slösare, gör inte du? Dock slutar diskussionen här för nu börjar det bli liite väl. Ni tycker vad ni vill, jag tycker vad jag vill.

Och Malin du kanske ska läsa sammanhanget.

P U N K T .

svar.

"Du har inte tänkt på att folk kanske gör det pga att det är billigare än annars? Folk som inte har det bra ställt eller har det knapert med pengar just denna månaden går ut på rean i hopp om att faktiskt hitta något snyggt. Vad är det för fel på det?Däremot så är väl risken större att man "bara köper" på rean och bara fokuserar på det billiga priset snarare än på hur snyggt och användbart plagget faktiskt kommer bli...Men är man smart (som jag) så ögnar man igenom reanborden/väggarna/whatever, för vem vet, man kanske hittar ett fynd? Det kanske är värt att stå och svettas och puttas i några minuter för den som inte har en tjock plånbok annars. ALLA har inte råd att bara köpa det man direkt ser och vill ha, en ganska stor del av befolkningen ser och går vidare, för man. har. inte. råd. Den du!"

Det jag menar är att JAG köper det jag tycker är snyggt men är jävligt kräsen och köper därmed bara det som jag kommer att ANVÄNDA. Ibland avstår jag med som vilken människa som helst för att. man. har. inte. råd. men då får man VÄLJA eller SPARA. "Folk som inte har det bra ställt eller har det knapert med pengar just denna månaden går ut på rean i hopp om att faktiskt hitta något snyggt. Vad är det för fel på det?" Det är absolut inget fel på det alls men personligen skulle jag inte ställa mig och riva i högarna för för jag tycker inte att det är kul. Jag förstår självklart att folk som har det sämre ställt passar på att köpa men det är inte de som jag syftar på. De som jag talar om är slösarna som handlar på REA och köper bara för att det är billigt.Emilio Pucci

Spring R-T-W 2011 men är det bara jag som får Cavalli vibbar?

Aja Fantastiskt, SAYMOM, u must like this, right?
S A L E

ett ord. som får mig att vilja springa långt, låångt bort. Jag hatar kaoset. Jag är den där tjejen som köper direkt. Vill jag ha något, vill jag ha det NU. Jag skulle aldrig gå och gräma mig för att något jag köpt för några veckor sen är på rea. Jag jobbar i en butik och de flesta vet ju att den är ungefär till 80% rea. Massor med bord, överfulla sådana. Väggar i oreda och människor i mängder. En vanlig dag på jobbet. Jag kan ärligt säga att jag inte köpt ett enda plagg på REA, allt jag velat ha hänger redan i min garderob. Kanske är det så att just jag är väldigt bestämd i vad jag gillar eller inte men jag kan inte förstå människor som aldrig köper något annars och helt plötsligt kommer med hög efter hög och ska handla. Det som är mest tragiskt är ju att av alla de saker de köper, hur många vill de verkligen ha? hur många av plaggen kommer de egentligen använda och vilka kommer att ligga och skräpa i garderoben ?  Att köpa för att det är billigt är inget jag sysslar med. Jag ser det som att jag fyndar och alla "REA-människor" slösar.

Vilken typ av shoppare är du? Den som älskar REA eller avskyr den?

En ovettig text från en trött och bitter tjej!

PUSSen månad

Dryygt sen jag bloggade sist. En behövlig paus. En stressig period, en kluven själ och för lite fritid resulterade i blackout.
Jag har saknat Er, och Ni har saknat mig har jag märkt. Jag läser allt ni skrivit. tack . Jag lovar inte att det kommer bli updates varje dag, eller att det ens blir mer efter de här raderna, men det lär vi märka. Fingrarna går av sig själv och det bildas rad efter rad. det är ett sign, right? Jag har saknat det här. Skriva vad jag vill. När jag vill, inte när någon annan vill. Nu vill jag . Boys&Girls- det ser ljust ut för den här bloggen . so far iaf .

LOVE


hi, i think i'm back.


RSS 2.0