this is the story of

David, Legenden - Daveeeybaaaabeeey, Johansson

Han är en kille som så länge jag känt honom haft svårt att behålla kläderna på. Dom har flygit och flyger fortfarande av i de allra konstigaste situationerna. Jag vet inte om det är något han medvetet gör eller om det är som hans inre Mr hyde aka nudisten kommer fram.
Denna historien handlar om davids utveckling de senaste åren och hans kamp mot nakenhet (och några återfallen) fram tills idag.

Känsliga tittare bör kolla bort.


Det hela började på en nyår några år tillbaks. David och några vänner gick ut för att skåla till tolvslaget och en av grabbarna hade tagit med sig (snott av morsan) en fin moet. Grabben med moeten hade sett på TV att man skulle skaka den. Alla Stod och väntade med spänning för att se vad som skulle ske med flaskan, POFF sa det och korken flög iväg. Oturligt nog fick david champagnekorken rätt huvudet och föll till marken. När han låg där avsvimmad sipprade lite Skumpa ner i hans mungipa och upp flyger david helt hysterisk och undrar var det var för himmelsk dryck som var så bubblig, söt och underbar? Det var så David blev ett med MOET.


Samma kväll vägrade David släppa flaskan med sötman och Bubblorna steg till Davids huvud. Detta var första, men definitivt inte den sista, gången kläderna föll till marken.


Med smak för bubblor insåg david att det var bästa att han började hänga med andra som också gillade Bubbles. Det var så han träffade grabben med Cowboyhatten


Men när grabben i Cowboyhatten drog till Saint-Tropez utan david blev han GALEN. Han satt hemma och drack bubbles själv, drog en Britney,

Efter detta insåg han att man var ju tvungen att ha lååångt hår om man skulle få hänga med sånna som killen i cowboyhatten och njuta av livets dryck. Han förstod då själv att det var bästa att han gick i ide ett tag tills backet var på plats.

6 månader senare

hade killen med cowboyhatten kommit tillbaks och bubblorna flödade åter i davids liv.

Med bubblor dagarna i ända blev han som förbytt. Ansiktsformen började ändras och han började se riktigt elak ut, till slut kunde han inte hålla tillbaka det längre.. han var tvungen ,Man fann honom några dagar senare dock med kläder på konstigt nog..


Nu gick Soc in och satte David på Rehab. Där satt han något år eller två, det var tydligen väldigt allvarligt i davids fall.. men SSCHHH det är inget vi talar högt om. OKEJ?

Idag är david NÄSTAN normal, så normal han kan bli sa läkarna, felet sitter tydligen i hjärnan...haha VARSEGOD DAVID.


Kommentarer
Postat av: daveybaby!

haha det var så nice detta inlägg va. hah sjukt roligt. Stämmer nästan in på mig alltså hahaha

2009-01-02 @ 11:52:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0