a lot of things.

händer just nu, jag har börjat på TARA, än så länge iaf, kan bli Raglady också men vi får se! Hur kul som helst, jättegladtjej. En del andra saker har skett dessutom som jag inte riktigt känner för att skriva här i bloggen, men ni lär säkert märka det med. Så vad säger ni, FRESH START ?! Jag känner att jag är på en bra plats i mitt liv nu och det känns helt fantastiskt. Ska ner på stan strax, med en ny start behövs nya kläder? ni är med på det resonemanget väl ? BRA!

KÄRLEK till Er!

ADDING ON

Sprang på två trevliga herrar i Converse på PUSH i lördags! Herrn i de vita, herr Schlüter har skaffat sig några nya tattoos sen vi senast såg han senast här på bloggen, KOLLA va fina!
FUCK.


Orange is HOT!
jag älskar det.

SickJag har åkt på en dunderförkylning. FY FAN säger jag bara. FY FAN.
Alexander Wang - The pants

Fall 2011


Fantastiska.

fashionsquadSassy.

300 pix


På ikea, jag vill ha den här.

Pulling my hair.BORED.

DIN SKO LEVERERAR

Dessa fanns i skylten på dinsko idag. Vanligen så brukar jag i stort sett bara gå förbi den butiken, då deras design på skor aldrig tilltalat mig . MEN . Idag på väg mot min dagliga cappuccino på espresso house såg jag dessa underbara skapelser ! Först trodde jag inte min ögon men backade några steg och bara "JÄÄÄÄVLAR" va snygga!

599 pix ligger prislappen på! Helt okej pris med tanke på att det är mocka och läder.

Skönt att dinsko äntligen börjar köra på lite bra material !

DET GILLAS!

Lite snabba svar!

Johanna, den kommer från Urban Outfitters, Mirrie jättefina i beige men finare i svart ! Anonymm, nej jag sydde inte, jag häftade med en häftklammer haha . Agnes, JAG MED! Madde, jag ska försöka men jag hinner knappt men snart börjar jag på nytt jobb så då kommer jag ha mina egna kläder och inte kostym på jobbet så då lovar jag mer OUTFITS! Malin, ojj totally slipped my mind, ska försöka slänga upp bilder på det i helgen!


PUSSS!

silver.


TOPSHOP!

klick klick.


what do you think about the dress i made out of garbagebags?

Jag tyckte den blev väldigt söt! Tur att jag slapp att vara modell, Liz den lilla linslusen klarade ju den uppgiften galant!


OMFGJon Kortajarena

KIMONO

Jag har hittat en ny böjelse. KIMONOS. I skira vackra material.Till sommaren. can you imagine ? Shorts, minnetonkas och en solbränna.. OMG jag dör.
Jag vill ha sommar!


Sjuk

Mår dåligt.. försökt äta lite, gick knappt.. sov lite extra. Måste egentligen va på jobbet idag. ångest över det. försöker bli bättre. Mindre illamående. Fått i mig lite té nu. Kanske åker in mot eftermiddagen, om det inte blir värre..

FUCK.

R.I.P


min finaste!


Det här är min vän. Den finaste man kan ha. Den veligaste dessutom men ojj va jag gillar dig ändå.

tjejerna med världens fulaste badrum

tänkte att det kan ju inte bli värre?

Dividerar dock mellan Missoni-inspirerat och leo? what do you think?sa jag att jag har rött golv och marin kakel ? Dea har ljusblått med blåa inte så granna blommor..MUMS


YAY!

it's back!!


RSS 2.0