i'm alive.

Funderar pa att stanna har i thailand och borja jobba pa grabbarna grus med colgate och dom andra. Traffade kusinen igar. INSANE! Badar och solar, dricker chang(stavas det sa?) ater konstiga frukter och har den fantastiskt bra. Drar till PhiPhi pa friday , GAH ska bli sa kul! TIPSTIPSTIPS uppskattas!

Saknar alla fina dock. Men ni vet att pa lordagen, typ alla hjartans dag eller natt, whatever. sa kommer ni hem till mig mina sma anglar och sa kor vi nonstop.

maste ju fa flasha brannan ni vet.

Ps. Millan, vi firar dig da for du har val inte gatt och blivit med karl, eller ar det sa? paaaniiik vet ju ingenting har borta, anyhow ge mig ett fint face meddelande i need updates PLEASE!

 


Kommentarer
Postat av: micka

Det ligger massa fina öar runt phi phi. När vi var där hyrde vi en snubbe med en båt över en halv dag eller något och åkte runt lite. Något ni absolut ska göra är att be honom stanna och låta er snorkla. Jädrar va fint det är alltså. Ofta har dom snorlar osv ni kan låna.. Hoppas ni har det fantastiskt!

2010-02-02 @ 21:42:15
URL: http://frayme.blogg.se/
Postat av: Anonym

kommer inte exakt ihåg vad alla barer och ställen heter. men kan beskriva vart det ligger. och bo ingen annanstans än banthai guesthouse. finns ett hotel vi alltid badade vid på nätterna som hade pool om man är busig och vill bada skönt :) annars äre ett hotel vid stranden som har pool. där hängde alla 08or ;P sjukt mkt folk när vi var där. man kan betala om man vill bada med inte bor där.

vi var där i en vecka. totalt en månad i thailand förra året i feb-mars. och vi började jämt med att gå till kickbox stället. finns bara ett tror jag. askul med alla som boxas. alla som vill ställa upp får tävla. den som vinner vinner en hel bucket gratis. finns annars billiga buckets där. asgoa också. 2 för 1 :) tror det är runt hörnet om 7eleven som det finns ett ställe där dom ger ut gratis shots. på dagarna delar dom ut flyers om det och går man förbi uppklädd på kvällen kastar dom in en på en shot. asbra. sen i närheten där finns det två ställen som ligger brevid varandra. det första stället har jättebilliga buckets. och en strip stång ;) sen stället som ligger längre in. där spelas det live-musik, bästa stället.. heter nånting med rock'n'roll. där hänger alla innan man går till stranden och festar till tidigt på morgonen. vi kom aldrig hem tidigare än 5. minst! det finns två ställen på stranden. men det är ett. kommer inte ihåg namnet som drar mest folk. det till vänster från vattnet sett. ni kommer också märka att ingen har flipflops på sig på nätterna. vi hade det första kvällen. men vi tappa bort dom. vissa sätter flipflopen runt vaderna men det tycker jag ser förjävligt ut. så vi hitta en ställe.. typ en byggnad där under alla la sina flipflops. men annars var vi jämt barfota. akta er för glas isf. och förresten. testa kycklingspetten. asgoa som dom säljer överallt. och gågatan närmast där båten kommer in.. lite längre bort finns massa stånd. spetsa öronen efter en tant som skricker tjooohoooo.. ser ut att vara asäckligt därinne.. men hon är så söt och goaste billigaste maten om man inte vill äta på restaurang. så värt det. och ett till tips. pruta och köp pärlörhängen. jättefina!! hat så kul. kramm

2010-02-02 @ 21:59:21
Postat av: Karla

Jag vill också bli brun och fin! Fy för vad jag är avis! Njut!

2010-02-03 @ 13:48:50
URL: http://karlaopazo.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0